torsdag 24 maj 2018

Morgonkaffet

Färgsprakande utsikt från mitt morgonkaffe på uteplatsen. Vita äppelblom, gul ginst, rosa flox och längst upp som ej syns i bild blå ormöga, uppblandat med det ljusgröna från ormbunken och det mörkare gröna från enarna och gräset, t.o.m några vita vitsippor som fortfarande blommar. Det är fint nu.

2 kommentarer:

  1. Det är nog egentligen bästa tiden på året just nu! Fast jag vet att jag säger det även senare på året, det är väl kanske så att all tid - utom vintern - har sin tjusning.
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  2. Hej Helena,

    Vad roligt att du länkar till TrädgårdsFägring :)
    Till höger så finns en blogglista och där lägger vi alla som någon gång länkat till TF. Där kan man hitta aktiva bloggare.
    Vi vill ju hitta många bloggar, nya och gamla så ni får gärna skriva på era bloggar att TF finns och länka. Men det är verkligen inget krav. Här finns inga krav alls utan man får länka alla sina inlägg eller ett inlägg då och då. Man kan kika in hos varandra och lägga kommentarer om man vill och man får väldigt gärna kommentera på denna sida om man har idéer på bloggteman som vi kan använda i höst och vinter eller om man har tips :) Men som sagt! Inga krav utan alla gör som man själv vill! Vist är , Det, härligt!?

    Kram och trevlig helg!
    PS... Under kvällen så kommer det ett nytt veckoinlägg för vecka 22 och jag tycker du ska länka ditt (detta) inlägg även där så fler hittar dig DS

    SvaraRadera